U bent hier

Lifestyle

Krecipes

Dit stukje software valt echt onder mijn categorie "snoezig"-ware (snoezige software), maar hier heeft iemand echt tijd in gestoken en moeite aan besteedt, vandaar dat dit progseltje zeer zeker hier een vermelding waard is!
Wat is het? Een interactief, digitaal, multifunctioneel kookboek!
Je kan ingredienten bijhouden (incl prijs, calorien per portie, gewicht, eenheid, etc), een recept opstellen (incl bereidingshandelingen en -tijden, voedingswaarde, etc) en vanuit een aantal gekozen recepten een winkelmandje samenstellen (ideaal voor doorgewinterde chaoten als de auteur welke op de markt verstijven bij het zien van meer dan ��n soort groente).
Alsof dit nog niet genoeg was zijn er ook nog mogelijkheden om je eigen recepten samen te stellen of een dieetpatroon uit te stippelen (ook hier met boodschappenlijstjes, caloriewaarden, etc).
Als je het programma opent onderga je een gevoel van warme zorgzaamheid, alle functies zitten op een logische plek en hiermee zou ook "moeders zoo aan den slagh geraeken"!
Het zal niet veel gebruikt worden door me, maar ik moet zeggen, gezien de huidige (of beter gezegd, continu verergerende) drang van mensen om "te lijnen", zouden dit soort applicaties nog weleens een gat in de markt kunnen betekenen!

Undefined